For evigt, af hele mit hjerte, TAK!

--------------------------------------

TAK FOR HVER EN STEMME

Trofæer fra Movellys '17, som jeg modtog i går, og som billedet absolut ikke retfærdiggøre, så jeg må lige øve mig i at tage nogle bedre (lmao xD).

 

 

TAK!

Da jeg i 2013 tilfældigvis oprettede mig som bruger herinde, havde jeg ærligt ingen idé om at her var nogen former for prisuddeling. Det var først adskillelige måneder senere i marts '14, at det pludseligt dukkede op som det mest æresfyldte arrangement, jeg nogensinde var kommet i nærheden af. Min første tanke som en utrættelig, sukker-misbrugende lille narcissist var naturligvis at vinde sådan en pris. Undskyld mit sprog, men gudske-fucking-lov for at det ikke skete. Hvad jeg selv inderst inde var klar over, men ikke helt turde indrømme højt over for mig selv, var at jeg langt fra var moden nok til en bruger-relateret pris, kreativ og grammatisk god nok til en forfatter/movella pris, og så var jeg selvfølgelig først lige ankommet.

Der gik dog ikke længe, før jeg alligevel modtog en god stak nominationer. Ser jeg tilbage på det er det næsten lige så overraskende at det rent faktisk skete, som hvor jeg står her i dag. For efter alle de år med udfordringer i ikke bare at skrive historier, men at få styr på mig selv som person – og dermed bruger herinde – har jeg opnået nok menneskers værdsættelse i hele TRE kategorier, til at jeg nu har de flotteste ovenstående trofæer stående på mit skrivebord. Og det er ikke takket være mig selv. Efter alt, jeg er intet andet end et resultat af hvad I og andre mennesker omkring mig har gjort mig til. Så den her er for jer. Tak for jeres støtte. Tak for jeres mest søde, mest kritiske kommentarer. Tak for at indflyde mig, selv hvis det er den mindste smule. Tak hvad end der skyldes at vi kunne mødes herinde, så I kunne indflyde mig, og jeg forhåbentlig har givet en form for indflydelse på jer!

Specielt vil jeg selvfølgelig sige tak til Movellas og alle de skønne mennesker, der står bag eller har stået bag sidens køren. Vi har haft problemer i sammenhæng med visse sager – hvorfor jeg ikke er på ‘Collab’-prisen længere – men vi er en kolossal folkemængde på en faktisk ‘lille’ side, og alt det I står bag, alle de lys I tænder for mig og tusindvis af andre unge og ældre mennesker, er hvad der betyder noget. Så bare rolig, ingen fortsættende konflikt her. Min kærlighed og værdsættelse til jer er kæmpe, og selvom priserne betyder mere for mig end jeg kan beskrive, hentyder jeg mest af alt til de venner I har det muligt for mig at høste sammen herinde gennem tiden. De får naturligvis et MINDST lige så stort tak!

Oog dermed vil jeg slutte min allerede (undskyld) superlange tale af med at takke:

M.Kage / T.M.Kaur!

Du er en utrolig pige. Og Elektrisk Blå Årer er dig. Du rakte ud efter mig med ambition, og se hvordan det er gået. På ingen måder havde jeg kunne gå gennem de uendelige timer med research og planlægning uden dig. Vi var igennem så meget, og at se hvordan alt står til i dag er et mirakel. To af de trofæer deroppe (^^) havde med meget, meget stor sandsynlighed ikke eksisteret uden dig. Så cheers! Du får det sidste, men allerstørste TAK! <3

Loading ...